• 30. NOVEMBER – DEŇ POČÍTAČOVEJ BEZPEČNOSTI

          • Dnešným dňom si pripomíname potrebu a nevyhnutnosť chrániť si svoje citlivé údaje. Kybernetické šikanovanie, mediálna gramotnosť, bezpečnosť a ochrana súkromia sú stále aktuálnejšie témy.

            Kybernetická bezpečnosť je s neustále rastúcou digitalizáciou spoločnosti jednou z najdôležitejších oblastí, ktorá priamo ovplyvňuje fungovanie modernej spoločnosti.

            V tejto súvislosti si pripomeňme zopár odporúčaní:

            - neotvárajme neoverené správy a správy od neznámych používateľov;

            - neotvárajme podozrivé prílohy zakážte povoľovanie makier v dokumentoch;

            - neotvárajme URL odkazy vzbudzujúce podozrenie;

            - nikdy neposkytujme akékoľvek osobné a citlivé údaje, ako sú prihlasovacie mená, heslá, údaje o platobných prostriedkoch a pod.;

            -pri telefonátoch nedôverujme volajúcemu, ktorý od vás žiada identitu, aj keď sa predstaví. Volajúceho neviete totiž spoľahlivo overiť žiadnou formou;

            - pravidelne si zálohujme dáta, najlepšie offline zálohou na pamäťové médium.

            ZDROJ: Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR

          • Fitnes Školská

          •        Začiatkom šk. roka sa môže naša škola popýšiť vznikom novej, resp. rekonštrukciou školskej fitnes miestnosti. „V zdravom tele, zdravý duch...“, to je hlavným účelom vzniku školského fitnes. Môžu ho využívať žiaci našej ZŠ pod dohľadom vyučujúceho alebo žiaci, ktorí sa prihlásili na záujmové krúžky spojené s pohybom. Na prvej hodine fitnes k nám zavítal bývalý žiak ZŠ Školská Adrián Ondrík, ktorý svojou húževnatosťou dosiahol vynikajúce výsledky v celoslovenskej súťaži kulturistiky. Žiakom predviedol ako majú správne a bezpečne cvičiť. Verím, že o pár rokov si budeme môcť do školy pozvať aj niekoho z terajších žiakov, aby taktiež mohli motivovať mladších. Je potrebné mať svoje pozitívne idoly a ísť si za svojimi cieľmi.

            Veľká vďaka patrí vedeniu školy za podporu fitnes idey, za finančnú podporu CVČ Úsmev a Združeniu rodičov školy. Ďakujeme tiež pánovi školníkovi za sprevádzkovanie nových fitnes strojov.

            ŠJ

          • Ešte aj nasledujúci týždeň môžete...

          • ... urobiť niekomu radosť. 

            1. Individuálne (v rodinách) alebo v rámci triedy pripraviť a zabaliť tradičnú škatuľku pre neznámeho seniora. Nezabudnite pripojiť aj milý pozdrav. KAM PRINIESŤ?  (kabinet jazykov na prízemí – p. uč. Šuhajová)

            2. Vianočný swap – knižky a výrobky. KAM PRINIESŤ? Výkup je hore v záhadnej učebni 147 (pri počítačovej učebni 146). Tu na Vás každý deň po 2. hodine čakajú veselé dievčatá zo 7.A a 6.B. Nezabúdajte na cenovky a cenník podpísaný rodičom. 

               December je za dverami. Vaše darované krabičky čoskoro urobia radosť starkým v Domove sociálnych služieb.

               Takisto v decembri od 11.12. do 15.12. otvoríme pre Vás vianočný obchodík, v ktorom si svoje školské peniaze môžete vymeniť za darčeky a knižky od iných žiakov. 

            Na 1. stupni takisto bude tradičný jarmok krásnych výrobkov z dielní ŠKD, takže šetrite si vreckové na malé milé darčeky  :-)

                                Ď A K U J E M E  ZO SRDCA  všetkým darcom, vianočným predajcom a šikovným ľuďom.   

                                                                                                                                                        

          • Svetový deň pozdravov

          • 21.11.2023

                    V utorok 21.11.2023 bol svetový deň pozdravov pričom aj naša škola si dala záväzok, že deťom i dospelým pripomenie dôležitosť a potrebu zdraviť sa. Dievčatá z deviateho ročníka si dali námahu vytvoriť baner s rôznymi svetovými pozdravmi (zato, im ďakujem a oceňujem ich kreativitu, a obetovanie času) a ráno privítať deti pohľadom, úsmevom, pozdravom, či inou pozornosťou. Skúsenosť im dala za pravdu, že zdraviť sa aj napriek tomu, že to má byť samozrejmosťou, vôbec nie je ľahké. Niektorí žiaci sa len nechápavo prizerali, že  čo to tie naše milé žiačky robia, a ani v tom prekvapení neodzdravili.

                 Napriek tomu, že počas aktivity sme si všimli, že niekomu zdraviť sa nie je prirodzenou súčasťou, myslíme si, že  zmeny treba robiť od seba a preto, apelujeme na všetkých, aby sme sa spolu zamysleli nad tým, ako môžeme urobiť niekomu krajší deň – usmiať sa,  povzbudiť,  popriať pekné ráno, večer ... 

                                                                                                                                                                                       ŠPT

          • Bubnovali sme, aby nás bolo lepšie počuť!

          •        November je práve tým mesiacom, ktorý upozorňuje širokú verejnosť na mnohé otázky riešené spoločnosťou. Popri preventívnych aktivít realizovaných školským podporným tímom, OZ Žena v tiesni, IPčkom, divadelným predstavením, sme sa zapojili do celoslovenskej BUBNOVAČKY, ktorá prebiehala 20.11.2023.

                  Tentokrát, keďže išlo o desiate výročie sme na problematiku násilia upozornili bubnovaním po meste Turčianske Teplice, pričom sme sa celá Spojená škola stretli pred Mestským úradom a svoje hlasy vyjadrili na verejnosti. „Ticho deti pred násilím neochráni!“, „ Bumbarasa bom-bom-bom, aby bolo deti počuť von!“ a iné pokriky zneli ulicami mesta. A keďže nás bolo skutočne počuť, svoj príhovor pre deti a dôležitosť ich ochrany vyjadrilo aj vedenie mesta Turčianske Teplice.

            Radi by sme poďakovali žiakom a školskému parlamentu za tvorbu transparentov. 

                                                                                                                                                                                       ŠPT

          • Koľko lásky sa zmestí do krabičky od topánok

          •       Aj tento rok sa naša škola rozhodla zapojiť do projektu „Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok,“ vďaka ktorému prinesieme veľa lásky a radosti neznámemu seniorovi pred vianočnými sviatkami.

                Veríme, že spoločne v triedach (individuálne v rodinách) vytvoríme krabičky plné lásky. Možno náš a Váš darček bude jediným darčekom, ktorí títo seniori v domovoch dôchodcov dostanú. Preto Vás srdečne pozývame zapojiť sa do tejto akcie.

                 Všetky informácie, čo krabičky majú obsahovať niečo sladké, niečo slané, niečo teplé, niečo mäkké, niečo voňavé, niečo na zábavu, niečo zo srdca.

            Hotové krabičky prineste koordinátorke projektu

            p. učiteľke Šuhajovej do kabinetu na 1.poschodí do 30. 11.2023.

             

            Ďakujeme za Vašu ľudskosť, dobrovoľníctvo a najmä úctu k starším.

          • Divadelné predstavenie Nádej Dubček

          •       Žiaci 7.A spolu s ôsmakmi a deviatakmi  sa krátko po sviatku Deň boja za slobodu a demokraciu zoznámili s osudom Alexandra Dubčeka - významnej, medzinárodne uznávanej osobnosti, predstaviteľa „socializmu s ľudskou tvárou“. 

                  Celý život ho sprevádzala Idea socializmu - v hre personifikovaná.  Iba vďaka svojej nesmiernej vnútornej sile Alexander Dubček prekonal zmarené nádeje na reformu socializmu. Zbabelosť a  intrigy spolu s túžbou po moci a prispôsobovaním sa aj tomu zlému, čo prináša doba, pošpinili vznešenú myšlienku a zmenili  ju na prisluhovača totality.

            Veríme, že právo na slobodu prejavu a právo na vyjadrenie názoru nám už ostane navždy.  A dokážeme sa zastať seba aj iných proti akejkoľvek svojvôli.    IS

          • Postup do krajského kola OSJL

          •  

                Gramatika, literárne žánre, čítanie s porozumením, transformácia textu, hovorenie. To sú disciplíny a úlohy olympiády zo slovenského jazyka a literatúry.

                  Srdečne gratulujeme Ninke Svitačovej z 9.A, ktorá je už oficiálne zaregistrovaná do krajského kola OSJL v kategórii C po tom, čo zvíťazila v obvodnom kole. Toto sa konalo 15.11. v priestoroch CVČ v Turčianskych Tepliciach. Ninka s úsmevom na tvári a so Slovenskom v srdci aj na mikine,  zvíťazila. 😊 1.2. 2024 bude Ninka v Žiline súťažiť v konkurencii najlepších rovesníkov zo  Žilinského kraja. Držíme jej palce a ďakujeme za reprezentáciu školy!                                                

                                                                                                                                                                      VH

          • OZNAM - vianočný SWAP kníh a výrobkov

          • Učíme sa obchodovať

             Vážení žiaci, výrobcovia a obchodníci, :-)  pripomíname Vám, že

            1. celý mesiac NOVEMBER môžete nosiť do školy na výmenu (SWAP)  knihy a svoje výrobky.

            (nemusia súvisieť len s vianočnou témou).

             2. My Vám za ne dáme  školské "PENIAZE" . 

            3. Za tieto školské peniaze nakúpite v DECEMBRI vo vianočnom obchodíku knihy a výrobky od iných spolužiakov.🙂  (napríklad darčeky pre kamarátov, rodičov...)

            4. Môžete použiť aj výrobky, ktoré ste vytvorili na vyučovacích hodinách, napr. na výtvarnej, technickej výchove, na krúžku, etike, náboženstve, na informatike a podobne.

            👉👉👉Svoj tovar prineste POČAS VEĽKEJ PRESTÁVKY do učebne 147 ( p. uč. Hnilová a žiaci- pomocníci)  prípadne do kabinetu k p. uč. Šuhajovej.

            POZOR! Skôr ako svoj tovar prinesieš, nezabudni ho vhodne označiť CENOVKAMI a vyplň cenník aj  s podpisom rodiča. (získaš tiež v miestnosti 147)

            Zapojiť sa môžu aj dospelí zamestnanci školy! :-)

            ĎAKUJEME ŽIAKOM 9.D ZA PREZENTÁCIU PROJEKTU V TRIEDACH!

          • Deň vojnových veteránov – Červené maky – 11.11.

          •             „Vojna je hrozná vec, nikomu by som to neprial, radšej by som bol o suchom chlebe, než aby som to zažil znovu. Koľko ľudí bolo zlikvidovaných v koncentračných táboroch. Z mojich učiteľov dvaja boli v koncentráku, len tak pre nič...Mali by sme si to vážiť a ďakovať Bohu, že môžeme žiť v mieri!“, povedal českým dokumentaristom v roku 2007 Jan Prokesz, vojnový veterán, ktorý musel v sedemnástich rokoch ako mladý muž z Protektorátu,  v roku 1943 narukovať do nemeckej armády a slúžil pri obrane francúzskeho pobrežia neďaleko Bordeaux. Pri jednom presune sa mu podarilo dezertovať. Vstúpil do československej armády  a v roku 1945 sa dostal do Dunkerque, slúžil pri spojovacej rote tankovej brigády.

                        Jeden z mnohých príbehov ľudí, ktorí bojovali za to, aby sme mohli žiť v mieri a my si ich hrdinstvo pripomíname počas mesiaca november a hlavne v Deň červených makov 11.11. Ľudia, ktorí sa postavili proti totalitným režimom buď na vojnových frontoch alebo v odboji. Bez nich by sme nepoznali slobodu a demokraciu. Ako symbol úcty k nim a ich statočnosti sme si aj my pripli červené maky.                                               HD + LĽ

          • Stretnutie bývalých učiteľov

          •          Po niekoľkých rokoch sme obnovili tradíciu spred čias epidémie a do priestorov Základnej školy na Školskej ulici  opäť prišli naši bývalí kolegovia a zamestnanci školy. Tentokrát sme prizvali aj tých, ktorí  tvorili v minulosti  kolektív učiteľov na Horných Rakovciach.  A tak za pekne vyzdobené stoly v školskej jedálni sadali postupne tí, ktorí tvorili a stále tvoria dejiny turčianskoteplického školstva. Zdalo sa nám, že mnohí z nich sú radi, že mali možnosť  prísť a dostali priestor  porozprávať sa o svojich radostiach aj starostiach. Niektorí sa už dávno takto osobne nestretli. Páči sa nám, ako aj na dôchodku  udržiavajú nielen naše kolegyne spoločenské kontakty a stretávajú sa v rôznych formálnych aj neformálnych skupinkách, spoločne vyrábajú úžasné veci a organizujú výlety. Pre nás, aktívnych učiteľov, je to pekným príkladom a optimistickou métou dôchodkového veku.

                     Bývalých zamestnancov školy prišla krátko pozdraviť aj riaditeľka spojenej školy, Miriam Hechelmann.   Príjemné posedenie pri káve, čaji a koláčiku doplnili vystúpením aj žiaci pani učiteľky Michalíkovej a členovia jubilujúceho súboru Lúčik pod vedením pani učiteľky Očkajovej.  

                   Radi sme sa stretli s našimi milými kolegyňami a kolegami. Akcie podobného typu určite zlepšujú pozitívnu vnútornú klímu našej školy. Touto cestou pozdravujeme aj tých, ktorým ochorenie  bránilo prísť osobne medzi nás, ale tešíme sa na budúce stretnutia. Veď niektoré sudoku zostali stále nevyriešené, však p. učiteľ?

                    Organizujete aj vy na svojich pracoviskách podobné stretnutia? Veríme, že sa aj Vám podarilo pripraviť niečo výnimočné a v nejednom zamestnaní ste  so svojimi kolegami uvarili vianočný punč či  sviatočnú kapustnicu.

             zamestnanci SŠ Školská 447/2 Turčianske Teplice

          • "Bubnujeme, aby bolo deti lepšie počuť"

          •        S násilím sa môžeme vysporiadať len tak, že ho nebudeme bagatelizovať, prehliadať a vnímať ako niečo, čo sa nás predsa netýka. Práve preto sa od roku 2014 vždy v novembri organizuje

            celoslovenská Bubnovačka"Aby bolo deti lepšie počuť!"

                   Je to podujatie, ktoré má symbolicky upozorniť na dôležitosť ochrany detí pred násilím a podporiť v spoločnosti tému včasnej prevencie. Preto aj v našej škole a v našom meste zaznie silné bubnovanie, a to

            20. novembra 2023, v čase medzi 10:00 a 11:00, aby sme si pripomenuli,

            že "Hlas detí je dôležitý!" 

                  Prvý stupeň bude bubnovať pred školou a druhý stupeň sa vydá na bubnovačku naším mestom a spolu so žiakmi z Horných Rakoviec sa spolu stretnú pred Mestským úradom.

            Doneste si bubny, plastové fľaše a transparenty a pomôžme podporiť túto celoslovenskú akciu, aby mohli všetky deti prežiť detstvo bez násilia.

            HT

          • Záložka do knihy spája školy

          •      Počas októbra prebiehal 14. ročník česko-slovenského projektu Záložka do knihy spája školy. Jeho cieľom je vzájomná výmena vyrobených záložiek medzi spárovanými školami a každoročne ho organizuje Slovenská pedagogická knižnica.

                  Do projektu sme sa zapojili aj my, a tak 200 krásnych záložiek od našich žiakov putovalo do školy v Toporci. V týchto dňoch sa už aj my môžeme tešiť z prijatých záložiek od rovesníkov z obce, ktorá patrí do okresu Kežmarok.

                 Naším prianím je, aby každá záložka vyčarila úsmev na tvári tomu, komu bude slúžiť, pretože deti pri jej tvorení nepoužívali len papier a farbičky. Vkladali do svojej práce aj energiu, cit pre umenie, posolstvo. Každá záložka má svoj príbeh a možno aj vďaka pekným záložkám deti prečítajú nejednu zaujímavú knihu. 🙂

            ZM

          • Výsledky volieb do žiackeho školského parlamentu

          •        Výsledky volieb do žiackeho školského parlamentu na post predsedu a podpredsedov. 

                  Dňa 15. 11. 2023 sa uskutočnili voľby na post predsedu a podpredsedov žiackeho školského parlamentu. Volieb sa zúčastnilo 15 žiakov - 8 žiakov za zložku Školská a 7 žiakov za zložku Horné Rakovce.Žiaci si spomedzi kandidátov zvolili:

            Predsedu za zložky ZŠ Školská, ZŠ Horné Rakovce, Gymnázium Horné RakovceSamuel Kružlic

            Podpredsedu za zložku ZŠ Školská: Gabriela Liptáková

            Podpredsedu za zložku ZŠ a GYM Horné Rakovce: Ela Maria Hechelmann

            HT

          • Divadelné predstavenia s názvom SPLEŤ

          •       Dňa 14.11.2023 sa žiaci 8. a 9. tried našej školy zúčastnili divadelného predstavenia s názvom SPLEŤ."Buď sama sebou, lebo ostatní sú už obsadení."

                  Takto začínalo celé predstavenie a toto motto sa vynáralo počas celého predstavenia. Bol to autentický príbeh mladej Rómky Veroniky, ktorá je pre svoj pôvod, výzor, originálne názory a postoje vystavená kyberšikane. V reakcii na svoju inakosť a samotu si na sociálnych sieťach vytvorí virtuálny profil Bianky. Po medializácii prípadu šikany v Miloslavove Veronika zisťuje, že aj jej život sa podobá životu obete zo správ. Príbeh bol plný emócií, rôznym scén bez príkras, jednoducho taký, aká je sama realita. Po predstavení sa uskutočnila diskusia s tvorcami a odborníkmi o témach inscenácie.

                   Žiaci sa mali možnosť anonymne online formou opýtať na veci, ktoré ich zaujímali a týkali sa toho, čo počas predstavenia videli.

            HT

          • iBobor 2023

          • Tohtoročný IBobor je za nami. Prinášame vám jeho vyhodnotenie v číslach:

            129 965 súťažiacich, čo je o 5 391 viac ako minulý rok,

            39 189 z nich boli úspešní riešitelia (30,15 % všetkých zapojených), 2 184 súťažiacich získalo plný počet bodov,

            1 588 zapojených škôl, 8 súťažných kategórií, z toho 2 pre nevidiacich žiakov,

            počty zúčastnených a úspešných riešiteľov pre jednotlivé kategórie vidíte v obrázku,

            vyhodnotenie pre všetky kategórie nájdete na https://ibobor.sk/vyhodnotenie2023.php

            súťažiaci svoje výsledky, spolu s vysvetlením riešení a informatiky za úlohami, nájdu v EduPage-i už nasledujúci týždeň.

            VÝSLEDKY NAŠEJ ŠKOLY SÚ NASLEDOVNÉ:

             

            Kadeti - 6. novembra 2023

                   V kategórii Kadeti súťažilo 24 383 súťažiacich na Slovensku. Plný počet bodov dosiahlo 154, úspešných riešiteľov je 7 540 (30,92%). Priemer získaných bodov je 41,9 (z 80); medián je 42,65.

            - 12 ÚSPEŠNÝCH RIEŠITEĽOV na našej škole:

            1. MIESTO - Zdenko CABUK 9.A

            2. MIESTO - Monika ŠVECOVÁ 9.A

            3. MIESTO - Nina SVITÁČOVÁ 9.A

             

            Drobci - 7. novembra 2023

                 V kategórii Drobci súťažilo 25 927 súťažiacich na Slovensku. Plný počet bodov dosiahli 560, úspešných riešiteľov je 6 768 (26,10%). Priemer získaných bodov je 34,34 (zo 72); medián je 32.

            - 24 ÚSPEŠNÝCH RIEŠITEĽOV na našej škole:

            1. MIESTO - Matej PINĎÁK 2.A

            2. MIESTO - Damián PETROVIČ 3.B

            3. MIESTO - Barbora BIŠČÁKOVÁ 3.A,

            Tereza Rešetárová 3.B, Tereza Vričanová 3.B, Isabella Szalajová 3.B, Henrich Giertli 3.A,  Alžbeta Olbertová 3.A, Simona Kmeťová 3.B, Viktória Plešková 3.B (rovnaký počet bodov - rozhoduje čas.)

             

            Benjamíni - 8. novembra 2023

                  V kategórii Benjamíni súťažilo 28 937 súťažiacich na Slovensku. Plný počet bodov dosiahli 169, úspešných riešiteľov je 7 159 (24,74%). Priemer získaných bodov je 38,11 (z 80); medián je 37,33.

            - 17 ÚSPEŠNÝCH RIEŠITEĽOV na našej škole:

            1. MIESTO - Nina ŠTANCĽOVÁ 7.A

            2. MIESTO - Eliška REŠETÁROVÁ 7. A

            3. MIESTO - Aneta FRZONOVÁ 6.A

             

            Bobríci - 10. novembra 2023

                   V kategórii Bobríci súťažilo 33 254 súťažiacich na Slovensku. Plný počet bodov dosiahli 1 240, úspešných riešiteľov je 14 941 (44,93%). Priemer získaných bodov je 54,01 (z 96); medián je 56.

            - 32 ÚSPEŠNÝCH RIEŠITEĽOV na našej škole:

            1. MIESTO - Samo HLUCHÝ  5.A

            2. MIESTO - Tamatra STUCHLÁ 5.A

            3. MIESTO - Ľuboš FABIAN 5.A

            • Úspešní riešitelia sú všetci súťažiaci, ktorí dosiahli aspoň polovicu "kladných bodov" (bodov okrem bonusu). V kategórii Drobec je to 45 bodov, v kategórii Bobrík je to 60 bodov, v kategórii Nevidiaci ZŠ a Nevidiaci SŠ je to 30 bodov a v ostatných kategóriách je to 50 bodov.
            • percentil je číslo od 0 do 100, ktoré vyjadruje úspešnosť súťažiaceho v rámci všetkých ostatných súťažiacich. Presne vyjadruje koľko percent súťažiacich malo menej alebo rovnako veľa bodov ako daný súťažiaci.

            Blahoželáme súťažiacim!

          • Športová beseda s Romanom Hullom

          •      Dňa 8.11.2023 sa na našej škole uskutočnila beseda s našim bývalým žiakom Romanom Hullom, ktorý je profesionálny MMA zápasník. Roman nám povedal pár slov o sebe, o svojich začiatkoch a prvých skúsenostiach s bojovým umením.  Porozprával o histórii bojových umení a samotného MMA, jeho vznik a pravidlá. Samozrejme, dbal na to, aby zdôraznil disciplínu, zdravý životný štýl a nebezpečenstvo využívania tohto, ale aj iných bojových umení mimo tréningov a oficiálnych zápasov. Druhá polovica besedy sa niesla v znamení názorných ukážok, a to nielen priamo s Romanom, ale aj spolužiaci navzájom medzi sebou. Nakoniec sa im to tak zapáčilo, že ostali ešte aj počas prestávky a „ťahali“ od Romana rady a ďalšie ukážky.

                 Touto cestou sa chcem v mene všetkých zúčastnených žiakov 8. B a 8. C triedy veľmi pekne Romanovi poďakovať, že si našiel čas na našich „beťárov“. Dúfam, že táto beseda nebola posledná a tešíme sa na spoluprácu v ďalších rokoch.

            Mgr. Veronika Kapustová

          • Pasovanie prvákov s Asterixom, Obelixom a jeho priateľmi

          • Tento rok som sa aj ja chcela stať súčasťou pasovanie prvákov. Bolo to naozaj čarovné. Deti sa ocitli v rozprávke Asterix a Obelix, kde sme ich my, veľkí kamaráti, privítali olympijským  tančekom a tiež im pomohli zdolať rôzne hravé prekážky. S Obelixom si zajazdili na koňoch,Idefix im zaplnil brušká perníčkami. Princezná Irina im zmerala  silu, s Asterixom skladali slovíčka. V čarovnej komnate u kúzelníka Panoramixa miešali lektvary a v salóne krásy s princeznou Falbalou zbierali kvietky. Princezné Izka a Barča im rozcvičili nielen telo ale aj hlavu.

            Pocit radosti sme všetci zažili, keď sme začuli výkriky pri odchode „To bolo perfektné !

            Mne sa nechce odísť! Super ! Zatancujme si ešte...!“ Budúci rok a opäť tešíme na ďalších šikovných prvákov .

                                                                                                            Lenka Šmalová ,VII.A

          • Vyhodnotenie dnešnej súťaže

          • Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu jesennú výzdobu triedy,

            o najlepšiu halloweensku masku

            a vyhodnotenie halloweenskeho kvízu.

             

            Najkrajšia jesenná výzdoba:

            1. stupeň

            1. miesto 3.B

            2. miesto 2.A

            3. miesto 4.A

            2. stupeň

            1. miesto 6.B

            2. miesto 5.B

            3. miesto 8.B

            Najlepšia Halloweenska maska

            1. stupeň

            1. miesto Sidónia Petrovičová 1.A

            2. miesto Jasmína Vaneková 4.B

            3. miesto Filip Ondrík 4.A

            2. stupeň

            1. miesto Nina Štancľová 7.A

            2. miesto Terézia Ondríková 9.B

            3. miesto Timea Hladká 5.A

             

            Halloweensky kvíz

            Najviac bodov v kvíze získala 8. A trieda.

             

            Ďakujem všetkým žiakom a učiteľom, že sa do akcie zapojili - či už pomáhali pri výzdobe tried alebo tvorili masky a pohostenie pre svojich spolužiakov.

            Ďakujem za pomoc dievčatám z 9.D, ktoré pripravili kvíz a uskutočnili ho v triedach na 2. stupni a vyzdobili vestibul ZŠ Školská.   TH